companies

Velkommen
til vores pilot

Deltag i dag for at starte en ny måde at arbejde på og lære fordelene ved at bruge crediwire.

Registrer dig nedenfor, så kontakter vi dig med mere information.

I mellemtiden kan du kigge på vores tutorialvideoer for at se nogle af vores funktioner.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

OPRET KLIENT

Når du skal forbinde en kunde til Crediwire, skal du være logget ind på Crediwire og dit bogføringssystem på samme tid. Log ind på administratorsiden i dit bogføringssystem og vær opmærksom på, at du har valgt den rigtige virksomheds aftale, så du forbinder den korrekte data til Crediwire.

GENERELT

Med Crediwires generelle dashboard kan du nemt og hurtigt få et overblik over dine finansielle poster. Dine data bliver præsenteret i visuelle grafer, som gør det muligt nemt og hurtigt at sammenligne med sidste år eller med branchen.

BUDGET

Start med at vælge fanen Budget i menulinjen og vælg derefter Håndter budget.

KLIENT RAPPORT

For mange virksomheder er en periodebalance for kompliceret at læse, hvorfor det er en god idé at udarbejde mere visuelle klientrapporter til kunden. En klientrapport skal skabe overblik og indsigt i kundens økonomiske situation og danne grundlag for mere dialog og rådgivning.

DASHBOARDS

Giver Crediwires dashboards dig ikke den tilstrækkelige indsigt i dine kunders økonomi, kan du altid opstille dine egne dashboards, som er tilpasset dine eller kundens behov. Ved at skræddersy dine egne dashboards kan du få indblik i præcis de KPI’er og konti du ønsker, og du kan imødekomme specifikke krav fra kunden.