Velkommen til bedre finansielle oplevelser. Episode 2 med E-conomic: Forstå regnskabsdatas centrale rolle i den digitale udvikling

Episode 2: Forstå regnskabsdatas centrale rolle i den digitale udvikling.

Så er det tid til episode 2 i vores webinar-serie sammen med Finansforbundet: Velkommen til bedre finansielle oplevelser.

Se med nedenfor, når Nicolai Hofsø fra Visma E-conomic og Nicholas Meilstrup fra Crediwire diskuterer de spændnede muligheder og perspektiver for, at skabe bedre finansielle oplevelser med regnskabsdata. Du kan glæde dig til en inspirerende time med fokus på banken og erhvervskunderne.

Agenda:

Det handler om at arbejde med data i real tid, at byde digitaliseringen velkommen og skabe bedre finansielle oplevelser. 89 procent af erhvervskunderne er med på at dele data med deres bank for at få bedre rådgivning.

·      Få det fulde overblik

·      Få en konkret forståelse for værdien af regnskabsdata

·      Få tips og tricks til at komme i gang i dag

Hvis du har lyst til at dykke endnu mere ned i, hvad digitaliseringen betyder for banken, kan du downloade Danmarks største rapport om emnet, Banken som sparringspartner, her.

Episode 1 med Mindpool. Fra start up til stay up med banken som medspiller

________________________________________________________________________________________________________


Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning.

Gør som 11.500 andre virksomheder og tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her.