Få mere ud af dit hårde arbejde med visuelle rapporter som supplement til årsrapporterne

Klokken er kvart i forår. Der er vintergækker i haverne, solen varmer og momsregnskabet er indberettet. En fantastisk tid på året.

Men rundt om hjørnet lurer årsrapporten.


Vi ved at Revisorerne har mere end travlt i denne periode. Der er fuldt fokus på at få bogført det, nu afsluttede år op, så de kan begynde at færdiggøre årsrapporten. 

Årsrapporten har deadlin 31.05.2021 og det er i mange tilfælde et kapløb mod tiden.

Så skulle man tro at kunderne ville stå på målstregen og heppe. Men det er dog sjældent tilfældet. Kunden ser årsrapporten som en pligt og noget de SKAL have en revisor til at gøre, så de kan få afleveret det ind til Erhvervsstyrelsen inden deadline. 

Årsrapporten bliver i mange tilfælde ikke ikke brugt til andet. Det til trods for at rapporten jo fortæller hele historien om hvordan det seneste år er gået. Hvad er gået godt, hvad er gået skidt, hvorfor er det gået skidt, hvad vil vi gerne gøre bedre og hvordan skal vi gøre det bedre i det nye år?


Alt sammen gode og relevante spørgsmål at stille og få svar på som virksomhed. 

Udfordringen med årsrapporten er at den er uforståelig, uoverskuelig og uinteressant for mange virksomhedsejere. 

Derfor kan et visuelt og appellerende supplement til årsrapporten være et interessant og værdiskabende tiltag. Med Crediwire kan du lave visuelle rapporter, bygget på virksomhedens regnskabsdata. Det kan være med til at sætte fokus på udvikling, muligheder, svagheder og specifikke nøgletal.


Du kan booke et møde og høre mere om dine muligheder med visuelle rapporter fra Crediwire - lige her


Emil Buch er Business Development Manager hos Crediwire: “Jeg har haft den her snak med flere af mine kunder gennem længere tid. Vores indledende test indikerer en klar tendens: Revisorerne vil gerne have mere værdi af deres hårde arbejde og virksomhederne vil gerne have et visuelt overblik over deres forretning, der hjælper dem til at tage bedre beslutninger. 

Alt det kan vi lave på baggrund af den data der normalt går ind i en årsrapport, der i dag arkiveres lodret. Det er synd, vi skal have dataen aktiveret.”


Michael Hjorth Danielsen, Partner i revisionsfirmaet Dansk Revison og kunde i Crediwire:

“Med Crediwire får du strømlinet afrapportering, løbende sparring og en tættere dialog med kunderne.”


Book et møde med Emil og hør om dine muligheder med visuelle rapporter fra Crediwire - lige her


Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning.

Gør som 9.500 andre virksomheder og tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her.