Grundlæggerne af CrediWire: "Vi ønsker noget så basalt som at hjælpe mennesker"

Mød Nicholas Meilstrup og Kasper Mullesgaard, som har stiftet CrediWire. Vi har spurgt Nicholas og Kasper, hvilke overvejelser der ligger bag stiftelsen af CrediWire.

"Vi har startet CrediWire, fordi vi ønsker noget så basalt som at hjælpe mennesker. De bedste dage på arbejde er de dage, hvor vi har gjort en forskel. Det er essentielt for os, at en betydelig del af det, vi laver, rent faktisk hjælper nogle, der har brug for det. Derfor arbejder vi ud fra mantraet ”én procent bedre”, som betyder, vi stræber efter at bidrage til, virksomheder, revisorer og rådgivere præsterer minimum én procent bedre."

Hvordan hjælper vi så?

"99 % af virksomhederne i den vestlige verdensøkonomi er små- og mellemstore virksomheder. Dét, synes vi, er et godt sted at starte. I kraft af vores arbejdserfaring har vi lært, at langt størstedelen af SMV’erne sidder med udfordringer, de dybest set ikke er klædt på til at løse – hverken akademisk eller praktisk. De mest hyppige udfordringer består af:

• Stor manuel opgave i at rapportere til eksempelvis banken

• Manglende overblik over virksomhedens præsteren i forhold til branchen

• Hvordan kan vi tjene flere penge?

De udfordringer ved vi, CrediWire kan løse for virksomhederne - og helt gratis endda! Det gør vi sammen med vores dedikerede medarbejdere, der hver især dækker det tekniske og finansielle ved at drive en virksomhed.

Vi håber, du vil være med på rejsen!

- Kasper Mullesgaard & Nicholas Meilstrup, stiftere af CrediWire."