Ny budgetfeature fra Crediwire: Velkommen til likviditet og scenarier

Hos Crediwire ved vi, at alt er en process, og derfor hviler vi ikke på lauerbærene. Vi er i konstant udvikling. Vi arbejder på at forberede Crediwires platform med nye værktøjer, muligheder og features, alt sammen med målet om at skabe stærkere virksomheder.


Seneste skud på stammen er Crediwire BUDGET, som vi har glædet os til at introducere for jer.  Vores nye budget er et essentielt styringsværktøj for virksomheder og deres rådgivere. 


Hvad kan Crediwire BUDGET?

Kort sagt gør Crediwire BUDGET dit liv nemmere, om du driver din egen virksomhed, eller om du er revisor. Featuren muliggør, at du helt automatisk kan generere budgetter baseret på dit datagrundlag. 

Velkommen til tre nye fordele til dig der bruger Crediwire BUDGET:

1. Automatisk opbygning


2. Likviditet, inkl. forecast

3. Forskellige scenarier


1. Automatisk opbygning gør det nemt

Når du er registreret på Crediwire er det let som en leg at synkronisere din data og opbygge budgetter på platformen. 


2. Et likviditetsbudget er essentielt

Det er væsentligt for virksomheder at have et likviditetsbudget. Men hvad er det helt præcist? Et likviditetsbudget er en oversigt over forventede indtægter og udgifter, køb og salg af aktiver og afvikling eller optagelse af gæld. Et likviditetsbudget giver altså et overblik over, hvilke perioder der er behov for likviditet, samt i hvilke perioder, der er overskud i likviditet. På den måde er et likviditetsbudget alpha omega for virksomheder. Budgettet viser nemlig om du har penge (likviditet) nok til at betale dine forventede udgifter hver måned. 

En anden fordel ved et likviditetsbudget er, at du kan holde kursen for din virksomhed. Nogle måneder vil der være flere udgifter end andre, andre måneder vil indtægterne være højere. Det varierer. Med likviditetsbudgettet skaber du retning, så du er sikker på at kunne dække dine forventede udgifter med dine forventede indtægter. 

3. Opbyg forskellige scenarier

Med det nye budget har du mulighed for at opbygge forskellige scenarier. Du kan modellere fremtiden og bygge scenarier, så du kan se konsekvenserne af dine valg. Hvordan ser det ud, hvis du reducerer dine omkostninger med 30% i forhold til et scenarie, hvor du øger dine omkostninger med 20% og eksempelvis ansætter personale? Vi anbefaler altid, at virksomheder arbejder tæt sammen med deres rådgivere for at få de mest retvisende resultater.

Om du er virksomhed eller revisor, er der ingen tvivl om, at Crediwire BUDGET er er stort skridt i den rigtige retning i forhold til at optimere processer og fokusere på værdifuld rådgivning.


Sådan bruger du det nye budget

Det er nemt at komme i gang med at bruge Crediwire BUDGET. 

Sådan gør du:

1. Vælg:

Datagrundlag - Hvor mange historiske år skal budgettet genereres på baggrund af

Budgetperiode - Længden af budgettet, hvor mange år frem skal det løbe?

Ønskede vækst i % - Hvilken vækst forventes der på toplinjen

Bogføring gyldig til - Hvornår er der senest bogført op til


2. Download:

Download dit budget
.

Tilpas frit dine konti. Hvis du er en virksomhed anbefaler vi altid at du arbejder tæt sammen med dine rådgivere omkring dit budget.


3. Bedre finansielle oplevelser:

Styr likviditet over tid

Brug det nye budget som dokumentation 

Brug det nye budget til bedre rådgivning 


Det skaber bedre samarbejde

Crediwire gør det nemmere og mere effektivt at styre virksomheders økonomi. Det betyder, at revisorer kan bruge tid på at rådgive virksomheder i den rigtige retning frem for at bruge unødvendig energi på tidskrævende og manuelle arbejdsopgaver. For virksomhederne betyder det optimeret samarbejde og rådgivning. For rådgiverne betyder det eksempelvis et fokusskifte fra regnskab til rådgivning. Alt i alt bedre muligheder for at skabe stærkere virksomheder.

Vi håber, at du synes om Crediwire BUDGET, og vi glæder os til at tilføje flere nye features til platformen. 


Er du virksomhed kan du booke en demo lige her

Er du rådgiver kan du booke en demo lige her

_________________________________________________________________

Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning. 


Gør som 6.000 andre virksomheder og tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her. Crediwire er gratis for virksomheder.