Mange virksomheder gør det godt under krisen - sådan får du succes

I disse krisetider kan vi godt bruge en god nyhed. Lad os servere en for dig: studier viser, at mange virksomheder har klaret sig godt under krisen og har faktisk formået at øge deres omsætning. 

Det er klart, at det selvfølgelig har været lettere at øge omsætningen og omstille sig til digitale produkter for visse brancher, imens andre brancher har været hårdere ramt.

Ikke desto mindre viser den gode nyhed, at virksomheder der har styr på deres finansielle situation, agerer agilt og er klar på innovation, står stærkt i stormen.

Derfor har vi skrevet en rapport, der både undersøger, hvordan virksomhederne har det, og som samler de bedste råd til, hvordan virksomheder bedst udnytter alle de hjælpeværktøjer, der er til rådighed for dem. På den måde bliver det nemt for virksomheder at reagere på forandringer i et dynamisk marked. 

Uundværlige tips fra dygtige aktører

Rapporten indeholder blandt andet  en håndfuld interviews og kommentarer fra både banker, revisorer og andre virksomheder, så du kan få endnu skarpere indsigt og inspiration. Du skal blandt andet møde Marianne Kristensen Schacht, der er redaktionschef på Børsen Pro Selvstændig, Mikkel Rørvig, der er Head of Startup and Growth hos Nordea, dygtige revisorer  og ikke mindst SMV’er, der alle giver deres bedste tips til at drive virksomhed under en krise. 

”Jeg tror på, at fremtidens helt store virksomheder skabes i de her dage, hvor de griber hele den globale omstilling på en helt fantastisk måde,” siger Mikkel Rørvig, Start up & Growth, Nordea.


Vil du vil læse mere om, hvordan du får succes med din virksomhed - selv i krisetider? 

Så skal du blot klikke her og downloade vores rapport.


I vores rapport kan du blandt andet læse om: 

  • Hvordan du bedst bruger din bank - de er nemlig klar til at hjælpe dig
  • Hvilke smarte fintechs der kan gøre dit arbejdsliv til en leg
  • Uundværdlige tips fra bogholdere og rådgivere
  • Hvordan du får et godt overblik over din virksomhed
  • Hvorfor det er vigtigt at indgå partnerskaber og samarbejder og hjælpe hinanden
  • 8 gode råd til din virksomhed som du ikke må gå glip af


God læselyst.