Krydsrevision digitaliserer forretningen med Crediwire

”Vores kunder fortjener mere end blot en periodebalance.”


Den traditionelle revisionsbranche er i rivende udvikling takket være digitaliseringen. Digitaliseringen gør, at opgaver, der førhen har været manuelle og yderst tidskrævende, nu bliver automatiserede. Men udover at det letter arbejdet for revisoren og skaber mere tid til andre opgaver, så stiller det også krav til, at branchen fornyer sig og bruger den frigivne tid værdifuldt. Revisorer skal nu i højere grad fungere som rådgivere for deres kunder. 


Den digitale udvikling er ikke noget nyt fænomen. Der er mange revisionsvirksomheder, der i årevis har hørt på, hvor mange muligheder digitaliseringen skaber for dem. Men der er langt fra tanke til handling, for hvilke muligheder er det egentlig, der er tale om? Hvordan kan revisionsvirksomhederne hoppe med på den digitale bølge og få gavn / værdi  af de digitale muligheder? 


Krydsrevision er for nyligt kommet ombord hos Crediwire med det mål at digitalisere deres forretning og kunne tilbyde deres kunder helt nye former for rådgivning. 


Crediwire hjælper med at udvikle forretninger

Digitaliseringen skaber nye muligheder, der kræver handling fra virksomhedernes side. Det betyder, at revisionsvirksomheder kan komme et skridt foran ved at byde digitaliseringen velkommen med åbne arme. Det har Krydsrevision gjort, og i dette indlæg har vi spurgt Johnny Larsen, der er partner i Krydsrevision, om, hvad Crediwire gør for hans virksomhed. 


“Der er flere gode grunde til, at jeg har tilmeldt mig Crediwire. Blandt andet for at kunne rapportere i et enklere og klarere udtryk overfor mine kunder og for at stå mig bedre i konkurrencen med de andre revisorer. Det er også væsentligt, at Crediwire hjælper med, at mine kunder begynder at forstå, læse og afkode tal, så de kan udvikle deres forretning,” siger Johnny og fortsætter:


“Mine kunder fortjener mere end blot end almindelig saldobalance. Jeg bruger Crediwire til at lave visuelle og forståelige rapporter til mine kunder.Jeg benytter altså Crediwire til at rapportere både internt til kunder og eksternt til banker og bestyrelse og ikke mindst til at kigge på benchmark, så jeg kan vurdere, hvor mine kunder ligger i forhold til industrien. I fremtiden glæder jeg mig også til at bruge Crediwires budgetfunktion. Budgettering er ofte noget, kunder synes er for dyrt, men med Crediwires BUDGET feature er det let som en leg at budgettere. Det giver mine kunder mere værdi.”


Det er fedt at skabe værdi for kunden

Hvordan fremtiden ser ud for revisorer, har Johnny en idé om. Han vurderer, at digitaliseringen kommer til at have indflydelse på alle forretningsområder. “Den klassiske revisor udvikler sig til rådgiver. Det har en positiv effekt. I stedet for de klassiske revisoropgaver skal revisorer benytte den opdaterede data til at tale om forretning, udvikling og fremtid med vores kunder. Rådgivningen bliver altså det, revisorerne kan vinde på i fremtiden,” siger Johnny.

 

Han fortsætter: “Det betyder også, at digitaliseringen skal bruges til at gøre det nemt for os at analysere og finde årsager til, hvis noget går skidt eller kunne gå bedre for kunderne. Omvendt skal vi også analysere, når noget går fantastisk for kunderne, og hvordan vi så forfølger det.” 


Crediwire baner vejen for den digitale udvikling for revisorer

Crediwire er netop et af de digitalie hjælpemidler, der skaber nye muligheder for revisorer og deres virksomheder. Med Crediwire kan revisorer automatisere en lang række arbejdsopgaver såsom budgetopfølgning  og likviditets-forecast og i stedet bruge tiden på at rådgive deres kunder. I sidste ende skaber det mere værdi for alle samarbejdspartnere. Hos Crediwire står vi klar med åbne arme og glæder os til at onboarde endnu flere revisionsvirksomheder, så de kan optimere deres forretning med Crediwire. Du kan tage fat i os her.

________________________________________________________________________________________________________


Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning. 


Gør som 6.500 andre virksomheder og tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her. Det er gratis for virksomheder.