Fintech-samarbejde mellem Roger og Crediwire skaber det ultimative vækstgrundlag for SMV’er

Digitaliseringen ændrer måden, vi arbejder på. Rugbrødsarbejde, der førhen skulle varetages manuelt, og som var tidskrævende, bliver nu automatiseret takket være innovative løsninger. Det giver en lang række muligheder for måden, vi arbejder på, både for virksomheder og rådgivere.

I stedet for at bruge unødvendig tid på manuelle opgaver, er der en masse hjælpemidler, der gør arbejdet for dig. Roger og Crediwire er to eksempler på løsninger, der gør bogføring til en leg og vigtigst af alt: skaber grundlaget for, at du kan vækste din virksomhed ved at bruge tid på værdiskabende opgaver.

Men hvordan? Læs med og lær mere om, hvordan Roger og Crediwire kan være din højre hånd - automatisere din bogføring og vise dig, hvad du kan gøre med din økonomiske situation, hvis du ønsker en bedre position i markedet. De to værktøjer er nemlig et makkerpar, der arbejder fantastisk sammen.

Hvad er Roger og Crediwire?

Roger er en regnskabsautomatiseringsplatform bygget til virksomheder i vækst. Roger hjælper både revisorer og små virksomheder med at automatisere alt fra dataindtastning til gældskonti, refusioner og mere.

“Idéen bag Roger er at vi vil være verdens førende værktøj inden for finans. Vi vil rigtig gerne booke en all in one løsning, der kan frigive tid og hjælpe virksomheder med at vækste,” siger Stefan Nielsen, Head of Global Sales hos Roger.

Crediwire er en platform til finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Vi indsamler, strukturerer og aktiverer dine finansielle data, så du får overblik, kan tage bedre beslutninger og ultimativt, at du kan skabe en stærkere virksomhed.

“Crediwire blev grundlagt i 2015 på en tanke, om noget så basalt som at hjælpe mennesker.

Vi tror på at vi gennem automatisering, samarbejde og rådgivning kan skabe bedre resultater for virksomhederne og deres rådgivere,” siger Nicholas Meilstrup, CEO hos Crediwire.

Det har aldrig været vigtigere at have overblik over din økonomi, og dermed heller aldrig været vigtigere at have styr på din bogføring. Dette overblik kan Roger og Crediwire give dig.

Roger og Crediwire er det ultimative makkerpar

Roger og Crediwire kan løse forskellige opgaver, når det kommer til din virksomheds økonomi. Men sammen opnår de to platforme den ultimative synergi.

Benytter du Roger, tager platformen sig af at automatisere din virksomheds bogføring. Roger skal altså ses som grundlaget. Med Roger i bagagen, kan du derefter bruge Crediwire som andet intelligenslag. Med udgangspunkt i regnskaber og data har Crediwire forskellige features, der både giver dig et visuelt overblik over dine vigtigste KPI’er og viser benchmark fra branchen, så du kan sammenligne din virksomhed med branchen.

“Synergien sker altså, når du har et fuldt opdateret bogholderi. Så har du de bedste forudsætninger for at træffe de rette beslutninger. Med Roger er du opdateret, og med Crediwire kan du træffe de rigtige beslutninger baseret på korrekt data,” forklarer Stefan Nielsen.

Masser af fordele ved brugen af Roger og Crediwire

Synergien mellem Roger og Crediwire viser sig i en lang række fordele, som du kan nyde godt af hvad enten du er virksomhed eller rådgiver.

Fokus på værdiskabende opgaver: Først og fremmest gør automatiseringen gennem platformene, at du kan spare tid og ressourcer på rugbrødsarbejde. De opgaver bliver nu automatiserede, og du kan i stedet fokusere på værdiskabende opgaver.

Færre risici: Med et automatiseret bogholderi mindsker du fejlmargen markant. Der er nemlig mindre risiko for, at der sniger sig tastefejl ind i regnskabet og dataindtastning.

Gode finansielle oplevelser: Farvel til hovedpine over tal. Bogholderi, budgetter og samarbejde med bank og revisor bliver nu let som en leg, fordi der bliver taget hånd om rugbrødsarbejdet.

Grundlag for vækst: Med mere tid til værdiskabende opgaver har du den oplagte mulighed for at fokusere på at styrke din virksomhed. Med et opdateret bogholderi gennem Roger ved du, hvilken situation, din virksomhed befinder sig i. Det gør, at du har et langt bedre udgangspunkt i at finde ud af, hvor du gerne vil hen, hvor realistisk det er, samt hvilke parametre, du kan dreje på for at skubbe virksomheden i den rigtige retning, takket være Crediwire.

Corona viste vigtigheden af opdateret bogføring

Helt konkret viste coronakrisen hvor væsentligt det er for virksomheder at have et opdateret bogholderi. Mange virksomheder havde svært ved at søge om hjælpepakkerne, da denne process krævede dokumentation og et opdateret bogholderi. Denne process var langt mere strømlinet og effektiv, hvis der var let adgang til dokumentation takket være et opdateret bogholderi.

Dette bekræftede altså, at virksomheder gør klogt i at have styr på deres finansielle situation. Så hvorfor ikke udnytte de tilgængelige hjælpemidler, der netop kan varetage sådan en opgave?

Crediwire hjalp mere end 1.000 virksomheder med at søge hjælpepakker under coronakrisen, og Roger sørgede for, at virksomhederne altid har et opdateret bogholderi, så der er nem adgang til relevant dokumentation.

Kom til webinar med Roger og Crediwire

Vil du tage din virksomhed til næste niveau?

Crediwire og Roger afholder et live webinar om automatisering, og du er inviteret. Webinaret handler om, hvordan hvordan automatisering forbedrer din økonomiske sundhed. Virksomheder kan nemlig nyde godt af at automatisere og strømline førhen manuelle opgaver. Ved at automatisere regnskab kan der skabes grobund for vækst i virksomheden. Det er netop værktøjerne til denne process, Roger og Crediwire tilbyder.


Lær mere om hvordan du kan udnytte Roger og Crediwires regnskabsværktøjer til webinaret. Det finder sted torsdag den 15. oktober kl. 13, og du kan tilmelde dig lige her.

_________________________________________________________________________________________________________

Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning. Gør som 6.000 andre virksomheder og tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her. Det er gratis for virksomheder.