Farvel til rugbrødsarbejde: Opnå det fulde økonomiske overblik

Ifølge en undersøgelse fra McKinsey Global Institute kan 40% af finansaktiviter fuldautomatiseres takket være digitale løsninger. Vink farvel til rugbrødsarbejde, spildte ressourcer og Excel-ark og sig goddag til innovative løsninger, øget effektivitet og intelligent digitalisering. Nå ja, så kan du også reducere dine omkostninger og frigive tid til værdiskabende arbejde. Derudover kommer den fordel, der er ved at lade computere styre arbejdet. Det mindsker menneskelige fejl og lader økonomiafdelingen tage sig af de spændende opgaver. 

Men hvad skal der til for at fuldautomatisere førhen tidskrævende manuelle arbejdsopgaver? Få svaret her. 


Fintech der gør dit liv nemmere

Svaret findes hos de mange fintech-udbydere, der har udviklet software med intelligent automatisering, der gør dit arbejdsliv nemmere. Der er dem, der står for din bogføring, dem der sørger for at håndtere dine udgifter, og dem, der sørger for at indhente dine ubetalte fakturaer. 

Og så er der Risika, der hjælper dig med at foretage en kreditvurdering. Det kan være værdifuldt og væsentligt, inden du indgår et nyt partnerskab eller en kontrakt med en B2B-kunde. Risika sørger for, at du nemt og hurtigt får en kreditvurdering og anbefalede kreditdage af en kunde. 

Risika fungerer som en integreret finansiel software til dine nuværende systemer. På den måde får du et konstant overblik, der endda underretter dig, hvis der sker ændringer i dine kunders stamdata såsom firmanavn, adresse eller revisorskift. Det giver dig en konstant sikkerhed i forhold til dine samarbejdspartnere. Og fordi du ikke selv skal bruge tid på at dobbelttjekke dine B2B-kunder og -samarbejdspartnere, da det nu er automatiseret gennem Risika, kan du vælge, hvordan du i stedet vil bruge den værdifulde tid. På familien? På madlavning? Eller på at skabe endnu mere værdi i din virksomhed? Det er op til dig. 

Det fulde økonomiske overblik 

Der findes efterhånden smarte fintech-virksomheder, der tager sig af alle opgaver i økonomiafdelingen. Crediwire giver SMV’er det fulde økonomiske overblik i et samlet system. Du får finansiel optimering, da din finansielle data bliver indsamlet, struktureret og aktiveret. 

Derved får den finansielle afdeling i din virksomhed mere tid til at rådgive resten af virksomheden, fordi mange af de, ellers tidskrævende, arbejdsopgaver nu er automatiseret. Det betyder, at Crediwire er med til at skabe fremtidig vækst, fordi den finansielle afdeling får mulighed for at yde strategisk rådgivning og tage et blik ud i fremtiden og vurdere, hvordan virksomheden skal optimeres for at præstere bedst. 

Crediwire byder på forskellige funktioner såsom kvalitetskontrol og likviditetsbudget. Det har tidligere været for dyrt for mange virksomheder at investere i et likviditetsbudget, men det automatiserer Crediwire for deres kunder. Det er der mange fordele i. Fordi det er automatiseret, mindsker du risikoen for menneskelige fejl. Du skaber plads til vækst, fordi økonomiafdelingen kan fokusere på værdiskabende opgaver. Og så skaber du basis for et bedre beslutningsgrundlag, fordi alle får nemmere ved at forstå virksomhedens økonomiske situation. Crediwire præsenterer nemlig dataen på en nem og og intuitiv måde, som ikke kun Rain Mans og Excel-hajer kan forstå. 

Digitaliseringen er fremtiden

Er du klar til at gøre dig selv en tjeneste og byde digitaliseringen velkommen? Konkurrenterne er i gang, og hvis du ikke er hoppet med på vognen endnu, kan vi kun give dig et råd. Kom med på rejsen. 

Fordelene er mange, som både Risika og Crediwire fremhæver. Besparelser i omkostninger og ressourcer, lettere arbejdsgange, færre fejl, tid til værdiskabende opgaver og et sublimt overblik. Det skaber i sidste ende grundlaget for at bygge en stærkere virksomhed. 

Book en gratis demo hos Risika her
og læs mere om, hvordan du kommer i gang med Crediwire her.  

Dette indlæg er udarbejdet i et samarbejde mellem Risika og Crediwire.

_________________________________________________________________________________________________________________

Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning. 

Gør som 11.500 andre virksomheder og
tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her.