Hjælp til kompensation helt gratis: Få automatisk dokumentation til hjælpepakker

Er din virksomhed støtteberettiget?

Vækstfonden tilbyder 70% kaution på nye lån til virksomheder, som er særligt påvirket af COVID-19.CrediWire tilbyder gratis en automatisk rapport, der kan bruges som dokumentation og sikre hurtigere ansøgnings- og behandlingsproces. CrediWire tilbyder alle virksomheder i Danmark en gratis service til at dokumentere og beregne støttegrundlaget for at lette ansøgningsprocessen til garantiordningerne og kompensation af faste omkostninger.

Når du forbinder dit bogføringssystem til CrediWire, vil dokumentationsværktøjet beregne omsætningstab og driftsresultat automatisk. Denne beregning sker på baggrund af bogføringsdataen. CrediWire udarbejder en rapport, som du kan dele med din bank og således dokumentere din støtteberettigelse.

main image

Start processen her

Videoguides

CrediWire har udarbejdet to videoguides, som gør det nemt for dig at komme i gang med CrediWire, så du kan få den nødvendige dokumentation - både for eksisterende og nye brugere på CrediWire.

Videoguide for eksisterende brugere

Videoguide for nye brugere

CrediWire støttedokumentation

CrediWire støttedokumentation kan anvendes sammen med din revisor, din bank og Vækstfonden. Følgende økonomisystemer understøttes: e-conomic, Billy, Dinero, Xena, EG One, Inventio (C5 Online, NAVonline).

Hvis du ikke selv har adgang til dit bogføringssystem, så skal du kontakte din bogholder og bede vedkommende om at forbinde bogføringssystemet til CrediWire.