Nicholas Meilstrup, Crediwire: POV - Kære revisor det er tid

Download Danmarks største whitepaper om digitaliseringen i revisor-branchen.

KÆRE RÅDGIVER, DET ER TID

Nicholas Meilstrup, CEO Crediwire

Der er store konkurrencemæssige fordele for virksomheder, der arbejder med data løbende, digitalt og i tæt samarbejde med deres rådgivere.

Visma beretter at digitale virksomheder omsætter for op til 110% mere pr. medarbejder end ikke digitale virksomheder. Det er så markant, at det ikke kan stå hen. Det er en oplagt mulighed for at spille sig selv på banen som rådgiver.

Kære rådgiver, det er tid

Det er måske ikke øjensynligt nødvendigt endnu, at digitalisere sig som revisor eller bogholder – men det er det for virksomhederne (kunderne).

Vi er nu alle en lang rapport klogere og alle bidrag i rapporten har gjort det tydeligt  for mig, at den såkaldte ‘ketchup-effekt’ venter rundt om det næste hjørne.

På tværs af , vores rapport er der stor enighed om et fælles ansvar over for virksomhederne. Nøgletal til at drive virksomhederne er centrale, likviditetsbudgetter er vigtigere end nogensinde og uden branche-indsigt er det svært at navigere.

Jeg er slående enig

God rådgivning er grundlaget for mere værdi. For at gøre plads til den gode rådgivning skal vi gøre noget vi i forvejen gør, bare lettere. Det har vi gjort ved løbende og automatisk at fjerne besværet ved at:

Beregne nøgletallene

Lave likviditetsbudgetterne

Præsentere brancheinformationen.

Vi har frigjort tiden, så rådgiveren (måtte det være revisoren eller bogholderen) nu kan sætte ind og rådgive virksomheden. Skabe konkret værdi, konkurrencemæssige fordele og generelt stærkere virksomheder.

”Seeing is believing” – hvis du kan se det og forstå det, kan du gøre noget ved det. Virksomhederne skal bruge et nemt overblik. Hvad er status for virksomheden og hvor er mulighederne?

Det får de med et  visuelt overblik i kombination med sparring fra deres rådgivere. Det er sådan vi skaber værdi sammen: Revisorer, Bogholdere, Banker og Virksomheder i mellem. Det er sådan vi skaber et endnu stærkere Danmark.

Kære rådgiver, det er tid.

Book et møde med vores dygtige team og hør hvordan du kommer i gang.