Mere end 1.000 virksomheder har brugt CrediWires værktøj til statens hjælpepakker: "Vi er meget glade for den hjælp, CrediWires løsning giver os”

Mange danske virksomheder har akut brug for likviditet, som en direkte konsekvens af Coronakrisen. Statens hjælpepakker er klar til at hjælpe, men desværre er det kompliceret for virksomhederne at skaffe den nødvendige dokumentation.

Det har CrediWire nu lavet om på. CrediWire har udviklet et værktøj, der gratis hjælper virksomheder med at beregne og dokumentere deres støtteberettigelse. Løsningen sikrer den korrekte beregning i et standardiseret format, og det giver virksomhederne en hurtigere ansøgningsproces, behandlingsproces og godkendelse.

”Det kan i sidste ende kan være med til at sikre virksomhedernes overlevelse,” siger CrediWire CEO, Nicholas Meilstrup.

main image

Dokumenter din støtteberettigelse

Der er tre typer hjælpepakker, som kræver udvidet dokumentation fra virksomhederne. CrediWire har automatiseret beregnings- og dokumentationsprocessen for alle tre. Dermed kan alle virksomheder få hurtig og gratis hjælp, hvis de overvejer at søge en af følgende hjælpepakker:

• Kompensation for selvstændige, freelancere mv. (tabt omsætning)

• Kompensation for faste omkostninger

• Lånegarantier

CrediWire generer en standardiseret rapport, som virksomheden kan tage med i banken bruge til som grundlag for en dialog med banken til at få mellemfinansiering, indtil kompensationen bliver udbetalt. Dokumentationen fra CrediWire giver banken større vished for, at virksomheden reelt er berettiget til og vil få udbetalt en kompensation og/eller er kvalificeret til at få et statsgaranteret lån.

Kom i gang

• Forbind dit økonomisystem til CrediWire

• Hent den nødvendige data til ansøgning og revisorpåtegnelse

• Send ansøgning

Start processen her

CrediWire har allerede hjulpet mere end 1000 virksomheder med at dokumentere deres støtteberettigelse til statsgaranterede lån og kompensation for faste omkostninger. En af de virksomheder er Gorms Pizza, som har 13 restauranter:

”Det er enormt tidskrævende at sætte sig ind i alle reglerne og selv en virksomhed af vores størrelse er meget afhængig af revisorens tid til at skabe dokumentationen til banken og støttepakkerne. Vi er derfor meget glade for den hjælp, CrediWires løsning giver os,” siger Jakob Mikkel Hansen, CFO i Gorms Pizza.

Hurtigere behandlingstid til alle

Ved at benytte en automatiseret løsning fra CrediWire, er virksomheden samtidig med til at fremskynde ansøgningsprocessen og behandlingsprocessen for alle andre virksomheder. Rapporterne er nemlig standardiserede, hvilket gør ansøgningerne nemme og hurtige at behandle. Det reducerer tiden som alle involverede parter skal bruge og dermed vil flere virksomheder få hurtigere adgang til likviditet.

Løsningen er gratis for alle danske virksomheder, banker og revisorer. CrediWires løsning er blevet blåstemplet af KPMG, Kvist & Jensen mv.