“Crediwire er det redskab, jeg har brug for” - Jan, Hejlsminde Strand Camping

Ved Lillebælts kyst findes Hejlsminde Strand Camping, der ligger ved et fuglereservat samt tæt på børnevenlig strand med blåt flag og lystbådehavn. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker et frirum med familien fra hverdagens larm. 


Jan, der ejer Hejlsminde Strand Camping, står også for overblikket over virksomhedens økonomi. Jan ønsker derfor at være forberedt på næste sæson ved at lægge et detaljeret budget. I højsæsonen er der travlt i den daglige drift, hvorfor det er tidskrævende og besværligt at danne sig et overblik over den økonomiske situation. Samtidig spekulerer Jan i, hvordan konkurrenterne gør det, men det er udfordrende at estimere uden konkrete data.


Men han har indtil nu manglet værktøjet. Jan er kommet ombord på Crediwire med Hejlsminde Strand Camping, og han siger: “Crediwire er det redskab, jeg har brug for”. Crediwire hjælper Jan med et overblik over virksomhedens finansielle situation, så han kan bruge sin værdifulde tid på at skabe endnu bedre resultater for Hejlsminde Strand Camping. 


Der er nok at se til som virksomhedsejer

At drive virksomhed er hårdt arbejde. Der er mange hatte, der skal veksles mellem, og det kan være svært at finde hoved og hale i arbejdsopgaverne. Vigtige opgaver kan blive nedprioriteret. Det er her Crediwire kommer ind i billedet.


Med Crediwires budget kan Jan let lave et budget direkte fra råbalancen. Dette sikrer en dybere, mere detaljeret indsigt i finanserne. Crediwire viser letforståelige dashboards, så Jan kan følge med i driften af Hejlsminde Strand Camping ned til mindste detalje og hurtigt identificere, hvor der skal justeres. Det sikrer muligheden for at reagere hurtigt i højsæsonen, når der er fart over feltet. 


Det vigtige for mig er, det er et enkelt og simpelt redskab til at få et overblik og justere,” siger Jan og fortsætter: 


”Det gode ved det budget er, at jo mere detaljeret jeg kan undersøge tallene, desto bedre kan jeg identificere, hvor der skal ske ændringer.”


Hvordan ser konkurrenterne ud?

Jan benytter også Crediwires feature industribenchmark. Her får han et indblik i, hvordan det står til hos konkurrenterne. Industribenchmark viser nemlig et overblik over nøgletal fra lignende virksomheder i industrien. Det er værdifuld data, der sætte egne resultater i direkte sammenhæng med resultaterne fra branchen. På den måde kan Jan se egne resultater i et relevant perspektiv. 


Jan sammenligner sig med konkurrenterne og vurdere derefter, om indsatsen af hans arbejde har båret frugt på parametre som omsætning, lønomkostninger og meget mere. Det fører til vished om Hejlsminde Strand Campings udvikling og klæder Jan på til at træffe bedre strategiske beslutninger.


”Ved hjælp af benchmarking kan vi se, om indsatsen af vores arbejde har båret frugt i forhold til, hvad andre har gjort. Så ved vi, om vi enten har gjort det rigtigt, eller om vi skal gøre noget anderledes,” forklarer Jan. 


Crediwire er for alle slags virksomheder

Med Crediwire får Jan altså hjælp til at styre retningen for hans virksomhed og skabe bedre resultater. Det er ved hjælp af det hurtige overblik, automatiseringen af førhen manuelle og langsommelige arbejdsprocesser og et kig ind i konkurrenternes situation. 


Crediwire er til for alle slags virksomheder inden for alle brancher og industrier, store som små. Det er endda ganske gratis at komme ombord. Vil du læse mere om, hvordan Crediwire hjælper virksomheder, er her 8 geniale måder du nemt kan tage din virksomhed til næste niveau med Crediwires platform. 

__________________________________________________


Crediwire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Med Crediwire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning. 


Gør som 6.000 andre virksomheder og tilmeld dig Crediwire i dag eller skriv til os her. Det er gratis for virksomheder.