8 geniale måder du nemt kan tage din virksomhed til næste niveau med CrediWire

Vi kender det alle sammen. Der er for få timer i døgnet, lige meget hvor mange lifehacks, vi bruger til at strukturere vores hverdag mest effektivt. Vi er blot mennesker. Men ikke desto mindre har CrediWire sat sig for at give dig mere tid i hverdagen. Hvordan du vil bruge den frigivne tid er selvfølgelig helt op til dig. Om det er ekstra tid til Netflix på langs eller tid til at styrke din virksomhed, så du kan opnå dine mål og vækste din forretning. 

Det vigtige lifehack i denne sammenhæng? Det er CrediWire. Det er gratis, det er ultra-nemt at bruge, og så er der et hav af features i CrediWire, der kan hjælpe dig til at spare tid, så du i stedet kan fokusere på din forretning. 


Her er otte geniale måder, du kan bruge CrediWire til at styrke din virksomheds vækst. 

Kort og godt: Hvad er CrediWire? 

CrediWire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere.
Vi tilbyder digitale værktøjer, der automatiserer førhen manuelle og tidskrævende arbejdsprocesser. Revisorer kan benytte CrediWire til at spare tid på benarbejde og i stedet fokusere på at rådgive deres kunder til at skabe bedre forretninger.

Virksomheder kan gratis bruge CrediWire til at skabe et visuelt overblik over virksomhedens økonomi. Derudover kan virksomheder bruge CrediWires branchebenchmark, der viser hvordan andre virksomheder i samme kategori performer. Banker kan benytte Crediwire til at få et bedre kundeoverblik og dermed give bedre service.

1. Kom med på rejsen

Første trin hvis du vil aktivere de otte geniale måder til at styrke din virksomhed er selvfølgelig at oprette din virksomhed på CrediWire. Det er nemt, hurtigt og endda gratis. Du opretter dig på vores hjemmeside, synkroniserer din finansielle data, og vi står for resten. Inden for få minutter er du en del af CrediWire og klar til succes.

2. Forstå the basics

Du behøver ikke at være Rain Man for at starte en virksomhed og forstå økonomien bag. Ikke desto mindre er økonomien selvfølgelig en væsentlig del af, hvordan din virksomhed performer. Derfor gør du dig selv (og din virksomhed) en tjeneste, hvis du forstår the basics. Hvis du sætter dig ind i det helt basale om din virksomheds økonomi og forstår den, så øger du din chance for succes og overskud. 

Vi har skrevet mere om, hvordan du sætter dig ind i de basale nøgletal og forstår din virksomheds økonomiske situation lige her. Du kan også bruge CrediWires visuelle oversigt, der gør det nemt at skabe et overblik over, hvordan din virksomheds økonomiske situation ser ud lige nu. 

3. Tag bedre beslutninger

Når du forstår the basics, altså nøgletallene for din virksomheds økonomi, kan du bruge CrediWire til at lave alt benarbejdet. Tallene bliver præsenteret for dig på en overskuelig og lækker måde, så alle kan være med. 

Faktum er nemlig, at mange af dem, der driver virksomhed ikke nødvendigvis er trænede i at læse data og regnskab eller i at forstå økonomistyring. Men med CrediWire bliver det alt sammen muligt, uden at det kræver en revisoruddannelse. Det er vigtigt, at det ikke bliver mere besværligt, end det er i forvejen. CrediWire opstiller tallene automatisk, så du sparer tid.

4. Tjek om du bør brede forretningen ud

Gennem CrediWire har du mulighed for at undersøge dine fakturaer. De er listet, og du kan få dem opstillet på forskellige måder. Du kan tjekke, hvor mange ubetalte fakturaer du har, og bedst af alt, så kan du tjekke, hvilke kunder dine fakturaer spreder sig over. 

Her kan du altså opdage, at du måske har en kunde, der står for 60% af dine fakturaer. Det er selvsagt farligt, for hvis den kunde smutter, står du i en uheldig, og måske kritisk, situation. Derfor kan det altså give dig indblik i, om du bør sprede din virksomhed ud over flere kunder, så du er bedre stillet, hvis en af kunderne skulle sige farvel og tak. Det handler om at brede din forretning ud.

5. Få indblik i dine konkurrenter

Og det indblik serverer CrediWire. Når du bliver del af CrediWire, får du nemlig adgang til benchmarkdata fra din branche. Dette gør, at du kan sammenligne dine nøgletal med lignende virksomheder i branchen. 

Branchesammenligning kan sige meget om, hvordan din forretning kører. Har du højere omkostninger end dine konkurrenter? Hvordan ser din overskuds- og afkastningsgrad ud? Disse branchebenchmark er lækkert opstillet, så det er nemt og hurtigt at danne et overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til branchen. 

6. Opstil mål for din virksomhed

Når du har tygget lidt på CrediWires branchebenchmark-funktion, er det tid til at tage næste trin op ad stigen. Måske er nogle af dine nøgletal langt bedre end gennemsnittet, måske ligger nogle af dem dårligere. Her er det relevant at spørge dig selv, hvorfor din virksomhed er placeret anderledes end gennemsnittet. 

Har du højere omkostninger end gennemsnittet, kan det være, at du skal kigge disse efter i sømmene. Er der nogle omkostninger, du kan spare væk eller få billigere? Det betaler sig at tage de kritiske briller på, så du kan bruge branchebenchmark til at vurdere, hvordan du optimerer dine tal og bliver den bedste i klassen. 

7. Opbyg scenarier og se mulighederne

En anden feature CrediWire tilbyder hjælper dig med at forstå hvilke muligheder, du har for at nå dine mål. Du kan klikke ind i dine nøgletal og herefter lege med disse. Et eksempel kunne være at øge dit dækningsbidrag, så det matcher branchebenchmark-tallet. Herefter kan du se, hvordan det påvirker resten af dine nøgletal. Idéen er, at du kan opbygge og lege med de forskellige scenarier og lægge en plan for, hvilke af de scenarier, der er de bedste for dig og din virksomhed.

Denne funktion kan du give din revisor adgang til, og de er selvfølgelig særligt rustede til at opbygge scenarier og rådgive din virksomhed mod de scenarier, der giver bedst mening at følge. 

8. Brug din revisor på en smart måde

At hyre assistance fra en revisor er en væsentlig udskrivning for en virksomhed. Derfor giver det mening, at du gerne vil have noget for pengene, du kaster efter hjælp til regnskab og bogføring. Også her er CrediWire din ven. Når din virksomhed og din revisor bruger CrediWire, er der nemlig en masse tidskrævende opgaver, som CrediWire kan tage sig af. 

CrediWire tilbyder digitale værktøjer, der automatiserer de, førhen, tidskrævende og manuelle arbejdsprocesser. Du kan i stedet bruge din kompetente revisor som sparringspartner og rådgiver, til at styre skuden i den rigtige, rentable retning. På den måde kan din revisor skabe langt mere værdi.

Det er tidskrævende at drive en virksomhed, især når succes og overskud er målet. Vi håber, at du gennem dette indlæg har fået indblik i, hvordan CrediWire kan hjælpe dig. Du gør dig selv og din virksomhed en stor tjeneste ved at udnytte de features og hjælpemidler, som CrediWire tilbyder - helt gratis. Vi siger held og lykke og er altid klar til at hjælpe. 

CrediWire er en platform for finansiel optimering, der bygger bro mellem banker, revisorer og små- og mellemstore virksomheder. Med CrediWire kan du spare tid på de tidskrævende, førhen manuelle, opgaver og langsommeligt papirarbejde og i stedet frigive tid til din forretning.

Gør som 6.000 andre virksomheder og tilmeld dig CrediWire i dag eller skriv til os her. Det er gratis for virksomheder.